Part superior de la pàgina
ERROR: breadcrumb.jsp =>java.lang.NullPointerException Inici del Contingut

SALLÉN

Breu presentació de l'empresa

Grup Sallen és una empresa situada a Binéfar (Osca) la qual forma part de la multinacional Sueca de Seguretat Gunnebo, empresa present en més de 30 països.

L'activitat principal de Grup Sallen és l'I + D en relació a les màquines de tractament d'efectiu, estant en l'actualitat en més de 25 països distribuint els productes dissenyats, desenvolupats i fabricats a les nostres instal·lacions de Binéfar. Actualment el personal del departament de R + D consta de 14 persones, incloent Enginyers Electrònics, Mecànics, Informàtics, Llicenciats en Física, etc ...

Actualment a formar part de la multinacional Gunnebo, s'estan realitzant tasques de R + D conjuntes amb equips de desenvolupament situats a Suècia, França, Alemanya, Austràlia i els EUA, a més de desenvolupaments específics per a les delegacions de Gunnebo.

Descripció de les tasques i del perfil professional a desenvolupar per part de l'alumne/treballador

La persona que vingui a realitzar les pràctiques a Grup Sallen, ha de ser una persona que vulgui formar part i col·laborar amb un equip multidisciplinari de R + D, de manera que es treballi de manera conjunta amb enginyers electrònics, mecànics, etc ... realitzant la programació de parts especifiques de la màquina, etc ...

Actualment s'ha desenvolupat una plataforma Linux basada en Yocto, usant tecnologia NODE.JS, de manera que una de les tasques serà mantenir i desenvolupar sota aquesta plataforma, sent creant drivers específics sota C ++, o realitzant tasques al Backend o Frontend.

Altres tasques com programació de simuladors que permetin replicar el nostre maquinari, de manera que altres equips de desenvolupament no necessitin del maquinari físic per poder dur a terme la integració del sistema.

A causa de la col·laboració amb diferents equips de desenvolupament, es necessitarà un nivell d'anglès mitjà-alt, ja que la col·laboració amb altres enginyers serà una cosa habitual.
Desenvolupament d'eines que permetin l'adquisició de dades en temps Real i el seu posterior anàlisi.

Formació integrada en l'empresa

Horari

9:00 a 15:00 o 8:00 a 14:00

La durada de la formació

d’Octubre de 2016 a Febrer de 2018

Remuneració bruta anual

13.000

Localitat on es realitzarà la formació dual

Binéfar

 

Perfil dels estudiants / treballadors

Coneixements i requisits

Enginyer Informàtic amb coneixements en C/C++, Java, JavaScript

Idiomes

 Anglès

Altres aspectes a valorar en el procés de selecció

Coneixaments en Rasperri Pi, Arduino, interès por la Robótica