Part superior de la pàgina
ERROR: breadcrumb.jsp =>java.lang.NullPointerException Inici del Contingut

GFT

Breu presentació de l'empresa

GFT Group és un soci tecnològic global en els temes digitals del futur, tractant des de la generació d'una idea fins al desenvolupament i la implementació de models de negoci sostenible.

GFT, dins el Group GFT, ofereix consultoria qualificada, desenvolupament eficaç, implementació i manteniment de solucions de TI a mida. La nostra empresa és un proveïdor líder de serveis de TI dins el sector financer a nivell internacional.

Emagine ofereix a empreses de tots els sectors l'oportunitat de gestionar de forma ràpida i flexible els seus recursos professionals en els seus projectes tecnològics. Per aconseguir-ho, emagine disposa d'una xarxa internacional d'experts en TI i especialistes en enginyeria.

CODE_n, la plataforma d'innovació de GFT Group, proporciona accés a una xarxa global a startups, empreses tecnològiques pioneres i empreses sòlides de tot el món. És on les idees es converteixen en negoci.

Amb seu a Alemanya, GFT Group ha destacat durant més de 25 anys pel seu coneixement i experiència en tecnologia, la seva força innovadora i la seva qualitat excepcional. Fundat al 1987, el Grup GFT compta amb més de 3.200 treballadors a 11 països diferents. Les accions de GFT cotitzen a l'índex TecDAX de la borsa de Frankfurt (Alemanya). L'empresa opera a Espanya des de el 2001, on té contractats més de 1.500 professionals (entre empleats interns i col·laboradors externs) i compta amb seus a Sant Cugat (Barcelona), Lleida, Madrid, València i Saragossa.

Descripció de les tasques i del perfil professional a desenvolupar per part de l'alumne/treballador

La ciència Data Analytics incorpora noves tècniques d'anàlisi dins dels negocis tradicionals amb l'objectiu de donar un significat a les dades generades per optimitzar futures decisions de negocis, utilitzant diverses disciplines com les matemàtiques/estadística, programació, enginyeria de dades i ETL, computació, etc. Els professionals que integren aquest camp han de construir i entregar models d'anàlisi predictius que s'utilitzaran per optimitzar futures decisions de negoci.

El professional de Big Data es el responsable de l'anàlisi de bases de dades; la programació i el desenvolupament de solucions d'anàlisi avançada que ajudaran al negoci en la presa de decisions; la incorporació de noves eines per millorar l'anàlisi descriptiva, perceptiva i predictiva de dades:

Responsabilitats:

- Anàlisi de bases de dades amb la finalitat d'extreure informació útil pel negoci.

- Oferir suport a l'equip de treball en el desenvolupament de solucions Big Data mitjantçant la millora dels processos establerts.

- Desenvolupar solucions innovadores als problemes i reptes que planteja l'anàlisi de grans volums de dades.

- Desenvolupar prototips i aplicacions que integren grans volums de dades amb l'anàlisi avançada de la informació, ajudant a prendre decisions de negoci.

Formació integrada en l'empresa

Horari

A determinar (mitja jornada)

La durada de la formació

d’Octubre de 2016 a Febrer de 2018

Remuneració bruta anual

13.000

Localitat on es realitzarà la formació dual

Lleida

Perfil dels estudiants / treballadors

Coneixements i requisits

- Graduats o Màster en IT / Matemàtiques / Telecomunicacions o altres carreres tècniques.

- Es valorarà experiència treballant amb bases de dades (Oracle, MySQL, SQL, etc) i el coneixement de conceptes ETL.

- Experiència o coneixement en el desenvolupament de software i coneixement de tècniques d'anàlisi de dades.

- Iniciativa, flexibilitat i proactivitat.

- Capacitat per treballar en equip.

Idiomes

Anglès fuid (mínim nivell B2)

Altres aspectes a valorar en el procés de selecció